Official Community Forums
 
HomeHome  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log in  The Wiki  Website  github Project  

Share | 
 

 Server errors on startup cigwin/windows7

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
nestath
Newbie
Newbie
avatar

Posts : 2
Join date : 2012-10-16
Location : brazil

PostSubject: Server errors on startup cigwin/windows7   Tue 16 Oct - 23:57

Hello there!

I'm trying to figure out why server isn't start up correctly on my workspace. Just working with source code I rebuild server but tried out with 2012's build downloaded from source forge and got same errors.

Log files doesn't show anything wrong, I'm getting troubles with wmgr_1.pid and proxy_1.pid that I resolved setting this hardcoded as I have seen on one of the topics here... but, even fixing it, my server starts one java process for each plugin and it consumes about 250mb crashing my system performance blowing my RAM up to several 3GB.

Could anybody compile in an organized way, how to get multiverse server running on windows 7 32bits? cause I'm working on it last 6 days and could'nt get it running yet =/

Regards!
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Server Start issue   Wed 17 Oct - 5:20

I spent 2 weeks straight getting it to run!

I'm running it on XP so I can't help with Win7 specifics.

Just for testing have you tried it using the Windows batch file, start-multiverse.bat, to run it under native Windows?
If it runs that way but not under Cygwin then that might mean that the hardcoded stuff I put in my
Multiverse.sh doesn't play well on Win7, not sure.


If you post the .out log files here using the <Code> tag it really helps.
Also post your Java environment info. Anything you can think of.
Don't worry about posting too much stuff just post it all Smile

I've had issues with Java memory settings for Adobe Flash Pro CS5/6 so if it's Java it aint just Multiverse Very Happy

You'll get it running!

Cheers




Back to top Go down
nestath
Newbie
Newbie
avatar

Posts : 2
Join date : 2012-10-16
Location : brazil

PostSubject: Re: Server errors on startup cigwin/windows7   Wed 17 Oct - 5:51

so Koron,

I got no error messages on .out, any one of them... it seems to be alright.

I've tried a compiled version of source forge so it's probably not my build itself...

Also, I have problems with both batch and sh...

I just get my windows environment installed and none java environment, I have installed jdk 6 update 35 and registered the environment variables myself. I cant figure out how could I get more information because log files seems everything alright =/

My problem is that at home I can use linux but at work office, where I spend about all my time, I have no choice, I have to use windows an so I need to get it running on this sh...good OS =)

I'm as blinded as you man, just will not attach my log files cause it cant provide more information than this, for sure >.<

but thank you very much for trying to help...

I keep trying to solve this problem while discovered another one in client that are unable to start, seems to be a problem with System.xml, something like "unable to load specified module. (exceptionde HRESULT: 0x8007007E) - Exiting client due to exception: System.IO.FileNotFoundException:", or something like this...

thank you again
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Server errors on startup cigwin/windows7   

Back to top Go down
 
Server errors on startup cigwin/windows7
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Server connection errors
» .^f2F-.Swemmei Recruting in server 1
» Lag playing in Taiwan server from Shanghai
» Proxy Server Taiwan: How To.
» WoW "Development" Server

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Development :: Server Scripting and Development-
Jump to: