Official Community Forums
 
HomeHome  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log in  The Wiki  Website  github Project  

Share | 
 

 It runs ...maybe

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
crusty71
Experienced Newbie
Experienced Newbie
avatar

Posts : 16
Join date : 2013-06-26
Age : 46
Location : germany

PostSubject: It runs ...maybe   Mon 1 Jul - 7:47

Hello

now i installed a new Root Server, both Servers start without any Error, i can connect but after i entered my Name an Password
it will connect but say:

Invalid Asset Repository
The Multiverse World Browser was unable to load a required media file. Possible causes include:

Invalid asset repository - the asset repository may not have files in the correct place
Incorrect asset repository Specification - the path to the asset repository may be incorrect
Missing file - the file being loaded may have been excluded from the asset repository


How can i resolve this ?
Updating doesn't work because i don't installed Apache.
I entered my Name and Password via Navicat, it still work.

Where i have to put wich files? ex. Sampleworld Folder from Home to Root ? Or from Root to Home?
And wich Folders, Folder in /Documents/Config? Or Folder in /Server/Master/run ? Or /Server/multiverse/run ?

Please help. I'm still so far ^^
Hope i can connect and enter Game tomorrow.
Back to top Go down
http://mmo.overhill.de
crusty71
Experienced Newbie
Experienced Newbie
avatar

Posts : 16
Join date : 2013-06-26
Age : 46
Location : germany

PostSubject: Re: It runs ...maybe   Mon 1 Jul - 18:22

Another Step....

Now Servers runs all without Error.
Seems to load the Worldfile too.

CharScreen appears but when i click on "Create" Error: No default instance

I edited the world and put a "spawn" marker, uploaded again but Error still appears.

Any help?

Anybody alive here ????
Back to top Go down
http://mmo.overhill.de
crusty71
Experienced Newbie
Experienced Newbie
avatar

Posts : 16
Join date : 2013-06-26
Age : 46
Location : germany

PostSubject: Re: It runs ...maybe   Mon 1 Jul - 19:21

Found a new Error:

That means that Server don't find the Worldfiles, right?
My Worldfiles are in /usr/multiverse/config/sampleworld

What can i do ????

ERROR [2013-07-01 08:17:41,561] Instance-2 WorldFileLoader.parse(../config/sampleworld/sampleworld.mvw-main.mwc) java.io.FileNotF$
at java.io.FileInputStream.open(Native Method)
at java.io.FileInputStream.<init>(FileInputStream.java:120)
at java.io.FileInputStream.<init>(FileInputStream.java:79)
at sun.net.www.protocol.file.FileURLConnection.connect(FileURLConnection.java:70)
at sun.net.www.protocol.file.FileURLConnection.getInputStream(FileURLConnection.java:161)
at com.sun.org.apache.xerces.internal.impl.XMLEntityManager.setupCurrentEntity(XMLEntityManager.java:653)
at com.sun.org.apache.xerces.internal.impl.XMLVersionDetector.determineDocVersion(XMLVersionDetector.java:186)
at com.sun.org.apache.xerces.internal.parsers.XML11Configuration.parse(XML11Configuration.java:772)
at com.sun.org.apache.xerces.internal.parsers.XML11Configuration.parse(XML11Configuration.java:737)
at com.sun.org.apache.xerces.internal.parsers.XMLParser.parse(XMLParser.java:119)
at com.sun.org.apache.xerces.internal.parsers.DOMParser.parse(DOMParser.java:235)
at com.sun.org.apache.xerces.internal.jaxp.DocumentBuilderImpl.parse(DocumentBuilderImpl.java:284)
at javax.xml.parsers.DocumentBuilder.parse(DocumentBuilder.java:208)
at multiverse.server.engine.WorldFileLoader.parse(WorldFileLoader.java:55)
at multiverse.server.engine.WorldFileLoader.load(WorldFileLoader.java:42)
at multiverse.server.engine.WorldFileLoader.processWorldCollections(WorldFileLoader.java:305)
at multiverse.server.engine.WorldFileLoader.generate(WorldFileLoader.java:280)
at multiverse.server.engine.WorldFileLoader.load(WorldFileLoader.java:45)
at multiverse.server.objects.Instance.loadWorldFile(Instance.java:118)
at multiverse.server.plugins.InstancePlugin$CreateInstanceHook.createInstance(InstancePlugin.java:371)
at multiverse.server.plugins.InstancePlugin$CreateInstanceHook.handleMessage(InstancePlugin.java:222)
at multiverse.server.plugins.InstancePlugin$CreateInstanceHook.processMessage(InstancePlugin.java:216)
at multiverse.server.engine.EnginePlugin.handleMessageImpl(EnginePlugin.java:424)
at multiverse.server.engine.EnginePlugin$QueuedMessage.run(EnginePlugin.java:458)


Back to top Go down
http://mmo.overhill.de
Sponsored content




PostSubject: Re: It runs ...maybe   

Back to top Go down
 
It runs ...maybe
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Final Fantasy 1 Challenge Runs!
» jinking and bombing runs
» Live Streaming Wolfenstein 3-D Speedruns
» Rhialee: Chasing Tails
» Low Sharpness

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Development :: Getting Started-
Jump to: